Tags

  iCare-IT

  iCare-IT helpt bij de aanschaf, de installatie en het onderhouden van op Apple gebaseerde systemen. Wij richten ons daarbij primair op het midden en klein bedrijf, media bedrijven, scholen, horeca én retailers.
  counter hit make
  Door de razend snelle opkomst van smartphones, tablets en de vele Cloud diensten is de vraag naar Apple oplossingen de afgelopen jaren sterk toegenomen. Immers de Apple producten geven een optimale gebruikerservaring én zijn zeer betrouwbaar. Dat maakt dat de Apple producten zeer goed in te zetten zijn voor bedrijfsmatige toepassingen. Of het nu gaat om een enkele werkplek, een volledig netwerk, crm software, camera beveiliging, pos oplossingen, toegangscontrole of het integreren van tablets in uw bedrijf of winkel met Apple kan het allemaal.

  iCare-IT is gevestigd in Zeist en is een initiatief van Rob Mekken die met meer dan 20 jaar Apple ervaring een bijzondere positie heeft verworven als het gaat om Apple producten.


  iCare-IT is gespecialiseerd in producten als: Adobe Acrobat & Creative Suite, Apple OS X, OS X Server & iOS , Axis IP Camera's, HP Printers & Scanner, Dropbox, Google, Filemaker, Lacie, Kerio Connect, LightSpeed Retail, Microsoft Office, Promise, Security Spy, Stratocast & Synology, etc...

  Comments